Om oss

Välkommen till en sida som ska handla om allt mellan himmel och jord. Har du någonsin funderat på hur solceller fungerar och om den lösningen verkligen fungerar i Sverige? Har du tänkt dig att börja träna – men är osäker på vilken typ av träning som passar just dig? Vill du veta mer om elbilar, om hur Rot-avdraget fungerar eller om hur en hälsoundersökning egentligen går till?

Vi garanterar att många av dessa ämnen kommer att avhandlas här. Som ni kan se så finns det inga ramar och fasta tyglar: varje skribent har fritt mandat att skriva om sådant som hen vill veta mer om. Det enda kravet är att texten i fråga håller sig till sanning, verklighet och fakta. I övrigt – fritt spelrum!

Vi som ligger bakom sidan kommer från vitt skilda världar: vi befinner oss i olika åldrar, bor i olika städer, lever i olika relationer – vissa är skilda, andra lever ett familjeliv med småbarn, andra som singlar – och vi arbetar med olika saker. Vi kan bland annat nämna elektriker, jurister, lärare, personliga tränare och ingenjörer som ett litet axplock på yrken som finns inom vår lilla sfär.