Kategorier
Artiklar

Slit ut ditt slitgummi istället för andra ytor

Dämpning och gott skydd för slitage. Det är vad du kan få om du satsar på slitgummi. Ett smart material som går att använda inom en mängd olika områden, även för dig inom företag och industri.

Det finns platser där det är ett högt slitage, och där du föredrar att lägga något som skyddar. Så kan det vara när du kommer in i ditt hus med smutsiga skor och en blöt hund. Men det kan även vara när du kommer in i en lokal med din motviktstruck. Slitgummi är ett material som används på många olika platser där du vill ha ett slitskydd så att du besparar ytans skick. Då är det klokt att lägga ut en matta av slitgummi. Men det finns också andra områden som du kan använda slitgummit på.

Slitgummi vid många olika tillfällen

Det som kallas för slitgummi är ett slags gummi som har en hög slitagegrad, det vill säga att det är ett gummi som är mycket hållbart. Slitgummi används därför för att skydda andra ytor, men det används också för stötdämpning. Och inte bara för truckar eller människor, utan även i maskiner och runt dem. Den stötdämpning som ett slitgummi ger kan göra att en maskin presterar bättre och att den även blir mer hållbar. Därför kan du hitta slitgummi på en mängd olika platser i såväl industrin som i bilhallar och hos privatpersoner. Även vården ser nyttan med dessa slitmattor och använder dem på flera olika sätt.