Kategorier
Golv

Golvläggare som bor i Stockholm finns det gott om

Golvläggare med bas i Stockholm har ofta nära till jobbet kan man tro. Men Stockholm har ett stort upptagningsområde, så det kan ta tid att komma till kunden.

En golvläggare har inte bara resan till jobbet att tänka på utan även den som går hem på eftermiddagen. Då är det skönt att börja jobba tidigt innan den värsta trafiken brutit ut på morgonen och innan den värsta sätter igång på eftermiddagen. Det blir även lönsamt för dig som kund.

Om man som golvläggare skulle behöva sitta i bil ett antal timmar per dag kommer det automatiskt att påverka priset när du vill ha ett golv inlagt. Alla den tid och det drivmedel som går åt ska ju ersättas på ett eller annat vis. Troligtvis är det kunderna som får bära den bördan.

Golvläggare i Stockholm är flexibla med material och kunder

Att vara golvläggare innebära att man har god kännedom om det material man ska arbeta med. Det kan vara allt från det mest naturliga material, som genuin furu, till ett helt kemiskt plastmaterial i form av mattor eller kompositgolv. Alla dessa material ska hanteras på olika sätt när de läggs in.

Ett klinkergolv skiljer sig som du förstår en hel del från ett korkgolv. Likaså skiljer sig ett trägolv en del från plast och linoleumgolv. Ett golv ska dock helst vara gjort av ett hållbart material så det håller i många år och slipper bytas ut för ofta. Det blir ju dyrt.