Kategorier
Boende

Markiser skapar mera sittplatser i Stockholm

Ett enkelt sätt att skapa platser där gästerna kan sitta ute är att installera markiser. Att skugga eller öppna för värme under våren i Stockholm är perfekt.

Huset stod för sig självt som en liten sockerbit. En lite ovanlig pub i Stockholm. Lokalen var inte särskilt stor och det blev snabbt fullt inomhus. Theo hade funderat länge på hur han på ett bra sätt skulle skapa mera plats utomhus. Han ville inte ha parasoller utan skapa en coolare miljö för sina kunder.

Så under en semester vid Medelhavet fick han svaret. På stranden besökte han en pub som hade annorlunda markiser. Pelare var placerade på flera ställen utanför och på dem fanns en takmarkis. Det var så häftigt att han tog några bilder för att när han kom hem kunde han kontakta ett markisföretag och se om de kunde hjälpa honom.

Coolaste markiserna i stan

Under semestern letade han reda på ett företag som sålde takmarkiser i Stockholm. Han hittade ett han gillade och skickade dem ett mail där han bifogade bilderna han tagit på markisen. Han förklarade vilken restaurang han ägde och frågade om de kunde hjälpa honom. Något som visade sig vara ett smart drag.

Företaget kände till restaurangen och lovade att titta på förslag som de kunde visa när han kom hem, och de bokade in ett möte. När de senare visade markisen blev han eld och lågor. Den var perfekt. De diskuterade om några detaljer och kom till sist fram till hur det skulle vara. De lovade att skynda på processen så att de kunde få upp den så snart som möjligt.