Kategorier
El

Stöt ej på din elektriker i Stockholm – det kan verka stötande

Elektriker i Stockholm vill arbeta på en trygg och säker arbetsplats utan risk för trakasserier. Var vänlig undvik att lägga in en stöt när hen är i ditt hem.

Det finns många anledningar till varför du bör förhålla dig på ett neutralt och professionellt sätt till den elektriker du anlitat till ditt hem. En anledning är helt vanlig respekt. Elektrikern är där i sin profession, och har sannolikt ett pressat arbetsschema som inte tillåter några utsvävningar.

Ändå kan det kännas lockande att lägga in en stöt på den trevlige hantverkare som just nu befinner sig i ditt vardagsrum med elmätaren i högsta hugg. Det bör dock understrykas att de flesta elektriker upplever ett sådant tilltag som direkt stötande, och är alltså något du bör undvika i möjligaste mån.

Elektriker förtjänar en trygg och säker arbetsmiljö

Erfarna elektriker i Stockholm vet att det är lite speciellt att arbeta i privata hem. Man skulle kunna tro att det bara är personen som släpper in en främling i sitt hem som befinner sig i en utsatt situation, men så är faktiskt inte fallet. Det kan kännas direkt märkligt att stå i någon annans hem, utan att ha någon koppling, relation eller vidare information om personen i fråga.

Självklart ska du som kund göra allt du kan för att få din anlitade elektriker att känna sig bekväm på sin arbetsplats. Och just i dag råkar den arbetsplatsen vara ditt hem. Det är tyvärr vanligt förekommande med sexuella trakasserier på jobbet, men det är mycket lätt att undvika sådana situationer. Det räcker med att slopa den där stöten.